Van 24 juni tot en met 8 juli kunnen bezoekers van natuurgebieden Geestmerambacht en Park van Luna hun mening achterlaten bij Recreatieschap Geestmerambacht. De organisatie is nieuwsgierig naar hoe mensen de beide gebieden ervaren en wat er mogelijk veranderd moet worden in de toekomst.

Reageren kan op drie manieren: digitaal door een QR-code te scannen, langsgaan bij het beheerkantoor in het Geestmerambacht of een inloopmoment bezoeken. Het beheerkantoor aan de Klaregroetweg 1 is in de eerder genoemde periode geopend van maandag tot en met woensdag van 10:00 uur tot 14:00 uur. De inloopmomenten worden op diverse data en plekken gehouden: op 25 juni bij Skeef in Heerhugowaard tussen 14:00 uur en 18:00 uur, op 2 juli in het Alkmaarse wijkcentrum Daalmeer tussen 14:00 uur en 16:00 uur en op diezelfde dag tussen 16:00 uur en 18:00 uur in De Rietschoot in Koedijk, en tot slot op 3 juli in winkelcentrum Broekerveiling in Broek op Langedijk van 14:00 uur tot 18:00 uur.

De resultaten van het onderzoek worden tijdens een bijeenkomst op 8 juli besproken door het Recreatieschap. Ook zal dan besproken worden welke eventuele veranderingen er in de toekomst doorgevoerd zullen worden.
Pin It
Bekeken: 2164x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/