Zo’n zestig belanghebbenden gingen woensdag 19 juni met elkaar in gesprek over de herinrichting van het Havenplein en de haven in Broek op Langedijk.  De gemeente publiceerde donderdag de verslagen van de vier verschillende groepen die tijdens de bijeenkomst aan de slag gingen met de herinrichting. Ook wordt een 'plenaire terugkoppeling' aangeboden.

Aan de hand van alle wensen en ideeën uit de eerste bijeenkomst had stedenbouwkundig bureau Urbis drie 'inspiratiemodellen' uitgewerkt. Op 19 juni konden aanwezigen deze naar wens inrichten met puzzelstukjes. Aan de hand van de geleverde argumenten en opmerkingen gaat Urbis aan de slag voor een eerste ‘voorkeursmodel’. Dit model wordt na de zomer gepresenteerd en dan kunnen belanghebbenden de laatste puzzelstukjes inpassen.

Op gemeentelangedijk.nl was al eerder een verslag met de presentatie van de participatiebijeenkomst op 19 juni geplaatst.
Pin It
Bekeken: 2441x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/