Langedijk Centraal


Vanaf maandag 2 september zijn de publieksbalies van gemeente Langedijk te vinden in De Binding aan Bosgroet 2 in Zuid-Scharwoude. Bij het klantcontactcentrum kunnen Langedijkers terecht met vragen en opmerkingen over de gemeente. Ook het gemeentebestuur verhuist naar dit gebouw.

Gemeente Langedijk wil dat de dienstverlening optimaal blijft, dichtbij en toegankelijk. De Binding in daarom in de afgelopen maanden flink onder handen genomen. Met het intrekken van de gemeentelijke afdelingen wordt De Binding meteen weer optimaal gebruikt. Als het aan de gemeente ligt, wordt het gebouw nog meer dan nu een ontmoetingsplaats tussen mensen die er komen voor onderwijs, vermaak, cultuur, steun en diensten.

In aanloop naar de ambtelijke fusie met Heerhugowaard op 1 januari 2020, verhuizen de ambtenaren van de beleidsafdelingen en ondersteunende afdelingen voor 2 september naar het Waardse stadhuis. Op de nieuwe locatie zien inwoners dus vertrouwde gezichten. Voor contact blijft het algemene nummer 0226–334433 in gebruik, en ook Postbus 15, 1723 ZG Noord-Scharwoude.

De gemeentelijke dienstverlening is vanaf donderdag 29 augustus 17:00 uur gesloten. Maandag 2 september zijn de balies in De Binding vanaf 10:00 uur open.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl