Langedijk Centraal


Net als in voorgaande jaren organiseert Trampolinevereniging Triffis Alkmaar tijdens de zomervakantie clinics voor iedereen vanaf 6 jaar. In de week van 19 augustus zijn die clinics wel heel bijzonder, want dan worden ze gegeven door de jonge toppers van Triffis. Met de opbrengst willen ze een deel van hun reis naar het WK voor jeugd in Tokyo bekostigen.

Niamh Slattery, Roel Teillers, Jordy Mol, en Lina Joy Uljee & Thalissa Wijkstra maken goede kans op selectie voor het WK jeugd, maar ze krijgen geen geld van de gymnastiekbond om er naartoe te gaan. Nou vinden ze het sowieso leuk om tips en trucs te geven voor op de grote wedstrijdtrampolines, maar het is nu dus ook voor een belangrijk doel. Ze worden geassisteerd door een ervaren trainer.

Op 19 augustus is het Roel Teillers die de clinic geeft, op de 20e het duo Lina Joy Uljee & Thalissa Wijkstra, op de 21e  Jordy Mol en op de 23e Niamh Slattery. De clinics in sportcomplex De Meent Bauerfeind starten telkens om 13:30 uur, duren anderhalf uur en zijn voor hooguit 18 deelnemers. Meer informatie en aanmelden op triffis.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl