Aan de Keizelbos in Broek op Langedijk is dinsdagochtend rond 11:45 uur een scooter tijdens het rijden in brand gevlogen. De bestuurster kwam er op tijd achter en bleef ongedeerd. Meerdere omstanders sprongen in actie, maar ondanks hun snelle handelen brandde het voertuig uit.

De bestuurster voelde onderweg dat haar scooter wel erg warm werd en zette hem aan de kant op de Keizelbos. Al snel kwamen de vlammen uit het voertuig. Personeel van het tegenovergelegen tankstation ging de brand met brandblussers te lijf en mensen uit het naastgelegen kantoorgebouw sprongen bij met een brandslanghaspel.  De brand was al geblust toen de brandweer uit Heerhugowaard aankwam. Er restte niet veel meer dan controle of het vuur echt uit was.

De brommer is uitgebrand. Hoe de brand ontstond is niet bekend. Mogelijk was er kortsluiting ontstaan en werd het daarna vanwege de hitte van de motor van kwaad tot erger.
Pin It
Bekeken: 2365x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/