Donderdagochtend heeft de politie een gestolen auto teruggevonden in Noord-Scharwoude. De politie is nog op zoek naar de dief. Het gaat om een getinte man met kort zwart krullend haar en een slecht verzorgd gebit. Hij droeg die avond een blauwe spijkerbroek en een geel t-shirt.

De eigenaar van de auto woont in Oudesluis en besloot zijn grijze Volkswagen Scirocco te verkopen via Marktplaats. Woensdagavond kwam een geïnteresseerde bij zijn auto kijken en samen maakten ze een proefrit. Na de proefrit stapte de eigenaar aan de passagierskant uit de wagen, op datzelfde moment gaf de 'koper' plankgas en ging met de auto er vandoor.
De eigenaar zette met behulp van een toevallig passerende auto nog de achtervolging in, maar al snel raakte zijn VW uit beeld.

Wie meer informatie heeft kan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 - 8844.
Pin It
Bekeken: 3913x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/