Langedijk Centraal


Zondag 3 november vindt het grootste yoga festival van Noord-Holland plaats in Het Nieuwe Warenhuis te Alkmaar. In het voormalige V&D-gebouw, kunnen zowel beginners als gevorderden kennismaken met de vele yogastijlen. Naast de verschillende proeflessen zijn er lezingen, workshops, lekkere hapjes en natuurlijk een relaxte sfeer.

Meer dan dertig yogadocenten uit de regio komen tijdens het Yoga Fest Alkmaar in actie. Van Yin en Yang Yoga en Kundalini, tot Hatha Yoga en Broga. Alle stijlen komen voorbij op alle niveaus. Beginners kunnen ontdekken welke vorm van yoga het beste bij hen past en gevorderden kunnen nieuwe uitdagingen vinden. Van alle lessen en workshops wordt vermeld op welk niveau deze worden gegeven.

Het yoga festijn duurt van 10:00 tot 18:00 uur en toegang kost 39 euro. Kaarten zijn te koop via yogafestalkmaar.nl. Let op: neem een eigen matje mee. Het evenement wordt georganiseerd door het Yoga Collectief Alkmaar in samenwerking met Het Nieuwe Warenhuis, Doss Event Support en Wald Creative. (foto: Pixabay / AndiP)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl