Langedijk Centraal


'Leren schaatsen is net als leren zwemmen, je hebt er je leven lang lol van.' Onder dat motto organiseert STG Geestmerambacht op woensdag 2 oktober een informatieavond voor ouders van basisschoolleerlingen in Langedijk. Alle leerlingen van groep 4 tot en met groep 8 zijn welkom om schaatsles te komen volgen.

Het schaatsseizoen op de ijsbaan van De Meent/Bauerfeind begint 11 oktober. Net als voorgaande jaren organiseren de KNSB en Jeugdschaatsen De Meent Bauerfeind ook dit jaar weer het jeugdschaatsen. In deze lessen leren de kinderen de basisprincipes van het schaatsen.

Het plezier dat de kinderen in de schaatssport beleven staat voorop. Door allerlei leuke spelletjes en oefeningen leren de kinderen spelenderwijs de basis van de schaatstechniek: hoe moet je op de schaats staan, wat is een goede schaatshouding, hoe moet je afzetten bij het schaatsen, hoe ga je een bocht rijden, hoe kun je remmen en wat doe je als je valt.

Voor de basisscholieren binnen gemeente Langedijk wordt het jeugdschaatsen georganiseerd door STG Geestmerambacht. Een schaatstrainingsgroep die al sinds 1969 actief is op het gebied van schaats, skeeler-, fiets- en hardlooptraining. Gediplomeerde en enthousiaste trainers zullen de scholieren in kleine groepjes schaatsles geven. Hierdoor krijgen alle kinderen genoeg aandacht.

De informatieavond op woensdag 2 oktober is van 19:30 tot 20:30 uur, bij Otto's Kantoorcentrum, Broeker Werf 14 in Broek op Langedijk.
Meer informatie over jeugdschaatsen is te vinden op de website stggeestmerambacht.nl. Inschrijfformulieren zijn hier ook te vinden. (Foto: STG Geestmerambacht)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl