Het Langedijker schrijversfestival Verhalen Halen beleeft dit jaar zijn vijfde editie in Dorpshuis De Geist in Sint-Pancras. Het eerste lustrum is een feit en wordt zaterdagavond 5 oktober gevierd.

Niet veel evenementen brengen zoveel auteurs op één avond op het podium met eigen werk dat ze speciaal voor de gelegenheid geschreven hebben. Dit jaar moesten de schrijvers zich houden aan het thema Kunst.

De bezoekers zullen tien verschillende invullingen van het thema gaan horen. De auteurs die meedoen zijn: Lousette Blekendaal, Leo Zonneveld, Marina Wiegel, Wim Meyles, Jurriaan Klomp, Thea Houtenbos, Ronald Kraayeveld, Afra Beemsterboer, Ben Wansink en Aris Bouwens.

De Langedijker auteurs zijn gevraagd om een jeugdverhaal in te leveren voor het boekje. Hiermee lijkt een brug te zijn geslagen met de  jongerenschrijfwedstrijd, die speciaal ter gelegenheid van het eerste lustrum in het leven is geroepen. Aan de jongeren is gevraagd om een fantasy-verhaal te schrijven. De finalisten krijgen een prijs overhandigd en het winnende verhaal zal worden voorgelezen op de festivalavond.

Het festival begint om 20:00 uur in Dorpshuis De Geist aan de Vinkenlaan 7 in Sint-Pancras. Entree is gratis. Kijk voor meer informatie over het festival op lieflangedijk.nl.
Pin It
Bekeken: 2128x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/