Harmonie Excelsior geeft zondag 13 oktober een najaarsconcert vol met Disney klassiekers in de gymzaal van basisschool Waterrijk in Noord-Scharwoude.

Het leerlingenorkest HELLO, het grote orkest en de drumband van Excelsior nemen hun publiek mee op een muzikale reis door de magische wereld van Disney met bekende nummers uit films als the Beauty and the Beast, the Incredibles, the Lion King, Pirates of the Carribean en Lilo & Stitch. Met klanken die je beroeren, een lach op je gezicht toveren en je fantasie doen laten opleven.

En omdat het samen op z’n allerleukst is, spelen de drie groepen met elkaar stukken waaronder Everybody needs somebody. In de pauze zijn heerlijke zelfgebakken taarten en koffie, thee en fris verkrijgbaar.

Het concert van Excelsior begint om 14:00 uur. Waterrijk is gelegen aan de Schoolstraat in Noord-Scharwoude. Neem een kijkje op de Facebookpagina van Harmonie-Excelsior.
Pin It
Bekeken: 2353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/