Langedijk Centraal


Vanaf dinsdag 15 oktober is het niet meer mogelijk de papieren omgevingsvergunningen (bouwvergunningen) uit de periode 1906 tot oktober 2010 in te zien in het gemeentehuis van Langedijk. De vergunningen zijn dan overhandigd aan het Regionaal Historisch Centrum Alkmaar (RHCA), ook wel bekend als het Regionaal Archief Alkmaar. Daar zijn ze in te zien of digitaal op te vragen.

De gemeente Langedijk doet mee aan het project 'E-loket bouwdossiers'. De gewenste vergunningen zijn straks aan te vragen via de website van het RHCA voor 15 euro per stuk. Daarna wordt de opgevraagde vergunning gedigitaliseerd overeenstemmend met de privacy wetgeving. Het RHCA verstuurt tot slot een link waarmee de vergunning kan worden gedownload. Reeds gedigitaliseerde documenten zijn via de website kosteloos te downloaden.

Het is ook mogelijk om de papieren vergunningen in te zien tijdens openingstijden. Het adres van het RHCA is Bergerweg 1 in Alkmaar, telefoon: 072-8508200. De studiezaal is dinsdag t/m vrijdag open van 9:00 tot 17:00 uur.

Vergunningen verleend na oktober 2010 (omgevingsvergunningen) zijn bij gemeente Langedijk digitaal beschikbaar zijn op te opvragen bij de afdeling VVH, team vergunningen (0226 - 334433).

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl