Langedijk Centraal


Vrijdag werd het Cultureel Pianofestijn gehouden in de Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude. Leerlingen van pianoleraar Hans Peerdeman laten tijdens dit jaarlijkse festijn hun kunsten horen en zamelen tegelijkertijd geld in voor het goede doel. Ook dit jaar was dat de KanjerKetting. Er werd 850 euro bij elkaar gespeeld.

Op het zeer druk bezochte Pianofestijn mochten alle leerlingen hun favoriete stuk laten horen. De allerkleinsten trapten af en zorgden met hun pianospel voor veel ontroering en vertedering bij het publiek. Na de pauze was het genieten van uiteenlopende pianostukken, van klassiek (Chopin) tot modern (Yiruma) en zelfs pop (Lady Gaga).

Traditiegetrouw werd afgesloten met piano en zang, en ook werd er ditmaal een prachtig stuk op viool en piano gespeeld. Volgend jaar is er weer een Cultureel Pianofestijn.

De KanjerKetting is een beloningssysteem en wegwijzer voor kinderen met kanker. Voor een behandeling, onderzoek of andere relevante gebeurtenis kunnen kinderen een KanjerKraal aan hun ketting rijgen.  De ketting vertelt zo het verhaal in hun strijd tegen kanker en kan motiverend werken. (foto: Dave Weij Fotografie)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl