Zaterdag 9 november organiseert Café 't Karrewiel weer de alom bekende kroegenquiz voor teams van hooguit vijf personen. Zoals gewoonlijk staat de avond in het café te Oudkarspel onder de bezielende leiding van quizjuf Chantal.

De quiz bestaat uit acht ronden. Er is een plaatjesronde over agenten en eentje over religies en kerkgenootschappen. Daarna kunnen de teams laten zien wat ze weten van het circus, recent nieuws, muziek, sport en muziekfragmenten. Ook zijn er weer een algemene ronde en een ronde wel waar / niet waar.

Deelname kost 2,50 euro per persoon. Inschrijven kan vooraf of ter plaatse vanaf 20:00 uur. De quiz begint om 21:00 uur. De volgende speeldata zijn onder voorbehoud zaterdag 23 november, 7 en 28 december (de eindejaarsquiz). ’t Karrewiel is te vinden aan de Dorpsstraat 719.
Pin It
Bekeken: 2296x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/