Dinsdagmiddag zijn de politie, brandweer en ambulancepersoneel opgeroepen om te gaan naar de Waarddijk in Oudkarspel. Een persoon had rook uit een boot aan de dijk zien komen en daar melding van gedaan. Volgens buurtbewoners wordt de slecht onderhouden boot al enige tijd door een man bewoond.

De man bleek zijn kachel te hebben aangezet. De brandweer heeft binnen gemeten wat de concentratie koolmonoxide in de lucht was, maar de uitslag daarvan is niet bekend. De man bleek na controle echter niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Een vrouw die op de fiets langs kwam vertelde dat er nu eens wat moet gebeuren. Volgens haar kan de man niet op het bootje blijven wonen. De leefomstandigheden lijken van buiten niet goed. Het vaartuig ziet er slecht onderhouden uit en er ligt van alles op.
Pin It
Bekeken: 3180x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/