Zaterdag vond het open pokerkampioenschap van Noord-Scharwoude plaats in café en zalencentrum Concordia. Het was Rob Kuin uit Hoogwoud die na zes uur spelen alle fiches naar zich toe kon trekken voor de titel en plaatsing voor de landelijke finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Ichelle van de Langenberg uit Heerhugowaard werd tweede en Gerard Verrijdt uit Breezand derde. Zij mogen naar de halve finale, samen met nummer vier Harold Kan.

In totaal speelden 47 pokerliefhebbers uit Noord-Scharwoude en omgeving mee. Niet voor geld, maar de gezelligheid, de eer om zich lokaal kampioen te kunnen noemen en een ticket voor de finale (of halve) van dit amateurkampioenschap. Wie vroeg uitgeschakeld was maakte met een ander potje poker kans gratis deelname aan een ander pokertoernooi, maar het ging natuurlijk om de hoofdprijzen.

Rob Kuin uit Hoogwoud ging met de bokaal naar huis, en het ticket voor de finale op 4 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde Ichelle van de Langenberg. Hij plaatste zich samen met Gerard Verrijdt en Harold Kan voor de halve finales in juni. De volledige uitslag is - hier - te vinden.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl