Op 1 februari 2020 verlaat directeur en brandweercommandant Steven van de Looij Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Hij stapt over naar Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland en neemt ook daar twee rollen op zich. Van de Looij wordt er de eerste chief Information & Innovation officer en commandant van dienst van de brandweer.

“Met heel veel genoegen kijk ik terug op 9,5 jaar werken bij Veiligheidsregio Noord-Holland Noord", laat Van der Looij weten via de website van Veiligheidsregio NHN. "Ik ben enorm dankbaar voor het vertrouwen van alle vrijwilligers, medewerkers en bestuurders. Natuurlijk bedank ik ook mijn mededirecteur Martin Smeekes voor zijn vertrouwen tijdens alle jaren van samenwerking."

"In Amsterdam ga ik aan de slag met zowel de kansen als de bedreigingen van digitalisering en informatietechnologie", vervolgt de directeur. "Voor Amsterdam-Amstelland word ik hun eerste chief Information & Innovation officer (CIO). Voor mij is dit een geweldige kans om mijn twee passies brandweer en ICT te combineren met werken in Amsterdam-Amstelland. Hiernaast zal ik de rol van Commandant van Dienst vervullen in de crisisorganisatie."

Op verzoek van burgemeester Piet Bruinooge, voorzitter van VRNHN, kijkt de organisatie de komende tijd naar een zorgvuldige overdracht van de lopende zaken. Daarnaast maakt de Veiligheidsregio een voorstel voor het bestuur over de nodige vervolgstappen. Natuurlijk volgt nog een officieel afscheidsmoment.

"Ik zal de mensen van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord gaan missen en hoop binnenkort nog persoonlijk afscheid van jullie te kunnen nemen!", sluit Van der Looij af. (foto: vrnhn.nl)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl