Langedijk Centraal


De Protestantse Gemeente in Sint Pancras organiseert rond Kerst meerdere activiteiten in K.C De Regenboog.  Op vrijdag 20 december wordt afgetrapt met een levende kerststal. Op Eerste Kerstdag zijn er de 'Kerk op Schootviering' met name bedoeld voor kleine kinderen en later de Kerstnachtdienst. Op Tweede Kerstdag is er een viering met een mini-kindermusical en kerstliederen.

De levende kerststal is geopend van 18:00 tot 20:00 uur. Natuurlijk is er het bekende tafereel van Maria, Jozef en Jezus. Het kerstverhaal wordt in kindertaal verteld. Er is kerstknutselen en er zijn optredens van jonge talenten. Petra Klercq speelt op het orgel en ook het interkerkelijk koor Columba en muziekvereniging Irene verzorgen een optreden.

Dinsdagmiddag 24 december is van 15:30 tot 16:30 uur de 'Kerk op Schootviering'. Het is met name een peuter -en kleuterkerstfeest. Het is het Kerstverhaal in kindertaal te zien en vast te houden. Kinderen worden uitgenodigd om hun instrumentjes mee te nemen, want er wordt gezongen en muziek gemaakt. Achteraf kunnen de kids nog even kleuren of spelen en is er
limonade, koffie en thee.

De Kerstnachtdienst 'Geef licht!' begint om 22.00 uur. Voorganger is ds. H.J. Bijman en muziekvereniging Irene verzorgt de muzikale omlijsting. Na afloop van de dienst wordt traditiegetrouw warme chocolademelk en glühwein geserveerd.

Eerste Kerstdag wordt vanaf 10:00 uur de geboorte van Jezus gevierd met voorganger Bijman. Kinderen voeren een mini-kerstmusical op en met elkaar worden er bekende kerstliederen gezongen.

Meer informatie is te vinden op pgsp.nl en facebook.com/PGSintPancras.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl