GGZ Noord-Holland-Noord organiseert tussen 14 januari en 10 maart groepsbijeenkomsten voor Langedijker kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. De ‘doe-praat groepen’ komen in die periode op acht dinsdagen bij elkaar in De Binding. Ook is er een ouderbijeenkomst op maandag 13 januari.

Als een vader of moeder psychische en/of verslavingsproblemen heeft, voelt het kind dit veelal aan. Ieder reageert hier weer anders op. Tijdens de bijeenkomsten kunnen deze kinderen er met elkaar over praten en gaan ze spelenderwijs aan de slag met verschillende gerelateerde onderwerpen.

De doe-praatbijeenkomsten zijn telkens van 15:15 tot 16:45 uur. Inschrijven is gratis, er is geen verwijsbrief nodig en de kinderen worden niet ingeschreven bij de GGZ. Voor meer informatie en aanmelding, neem contact op met Petra Poland via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 23116109.
Pin It
Bekeken: 2234x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/