Langedijk Centraal


Horeca is belangrijk voor de gezelligheid en levendigheid, maar kan soms ook leiden tot hinder. Gemeente Langedijk hoort daarom graag hoe inwoners aankijken tegen de horeca en het horecabeleid in Langedijk. Hiervoor worden op dinsdag 11 en 18 februari bijeenkomsten georganiseerd in Museum Broekerveiling.

Gemeente Langedijk streeft naar een goede balans tussen een prettige leefomgeving en bloeiende horeca. Hiervoor is een horecabeleid dat onder andere gaat over openingstijden, evenementen met live muziek, omvang en gebruik van terrassen, en andere aspecten die inwoners overlast kunnen bezorgen.

De gemeente wil alle kansen en knelpunten in kaart brengen. Ondernemers en verenigingen krijgen een uitnodiging voor een aparte bijeenkomst.

De bijeenkomsten voor inwoners duren van 19:00 tot 22:00 uur en zijn in zaal De Toekomst in Museum BroekerVeiling. Aanmelden kan door uiterlijk 4 februari te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie beide keren verhinderd is, kan ideeΓ«n mailen.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? BelΒ 072 844 98 48Β of mail ons: info@langedijkcentraal.nl