Langedijk Centraal
00:00
55
00:00


De Waard Transport uit Noord-Scharwoude heeft maatregelen genomen naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus in Italië. Het transportbedrijf is 'Italië-specialist' en levert Nederlandse producten aan Italiaanse bedrijven en andersom. Chauffeurs krijgen instructies en een pakketje hygiënische producten.

"Toen ik het nieuws hoorde waren we al onderweg naar Italië", vertelt directeur Cees De Waard. "Ik heb zo snel mogelijk mijn werknemers geïnformeerd over de maatregelen die zij zelf kunnen nemen. Je moet dan denken aan regelmatig handen wassen, maar het is ook belangrijk om niet in de buurt te komen van mensen die hoesten."

Volgens De Waard lopen de chauffeurs echter niet al te veel risico: "Wij komen niet echt in steden en dus ook niet in de geïsoleerde gebieden, we leveren onze producten af op de randwegen." Desondanks moet De Waard maatregelen nemen: "De mondkapjes en desinfecterende zeep zijn vandaag binnengekomen."

Op dit moment levert de uitbraak nog geen problemen op voor de vraag naar de producten. "Het kan zo zijn dat het over twee weken losbarst en we het gaan merken in het aantal wagens".

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl