De Noordwest Ziekenhuis Groep nam donderdag extra maatregelen. Dit meldt mediapartner NH Nieuws. Vanwege (dreigende) tekorten van maskers en gazen, worden alle planbare operaties uitgesteld en poliklinische afspraken zoveel mogelijk telefonisch afgehandeld. Verder worden mensen met luchtwegklachten geïsoleerd onderzocht. Bovendien mogen patiënten hooguit één persoon tegelijk op bezoek krijgen, en diegene mag geen hoestneigingen hebben.

Ziekenhuispersoneel werkt waar mogelijk thuis. "We begrijpen dat het vervelend is voor patiënten, maar we doen dit om zo min mogelijk mensen in het ziekenhuis te hebben en verspreiding van het virus te voorkomen", zegt woordvoerder Sanne van Hoolwerff tegen NH.

De maatregelen gingen in op de dag dat een radioloog van het ziekenhuis positief testte op het coronavirus. Diegene heeft geen contact gehad met patiënten, maar wel met collega's. Nu wordt uitgezocht wie dat zijn. De radioloog blijft thuis tot er minstens 24 uur geen klachten meer zijn. Het ziekenhuis meldt voor alsnog geen besmette patiënten.
Pin It
Bekeken: 3560x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/