Voedselbank Langedijk blijft voorlopig open, maar heeft vanwege de situatie met het coronavirus de omgangsvormen aangescherpt. Vrijwilligers en medewerkers houden zich aan de RIVM-richtlijnen en vragen dit ook van klanten. Klanten die hieraan niet kunnen voldoen worden verzocht om iemand anders te vragen het pakket op te halen of om 06-15274567 te bellen voor een afspraak.

De Voedselbank is langer open om het bezoek te spreiden, namelijk van 9:30 tot 12:15 uur. De klanten worden in groepen opgedeeld en ontvangen hier apart bericht over.

De kledingafdeling is voorlopig wel gesloten en her-intakes worden opgeschort. Er is tot nader order geen inloopspreekuur bij de budgetcoach. Deze is wel telefonisch bereikbaar is voor de aanvraag van een pakket dan wel afzegging via bovenstaand telefoonnummer.

Ook het 10-jarig jubileum wordt verplaatst naar een datum na de zomervakantie.
Pin It
Bekeken: 1937x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/