De recent opgerichte Vereniging Senioren Dijk & Waard doet in deze moeilijke tijd een stapje extra voor senioren in Langedijk en Heerhugowaard. Dat gaat vanwege gezondheidsvoorschriften niet of nauwelijks met fysieke ontmoetingen maar wel via de telefoon en het internet, bijvoorbeeld met videogesprekken. Wanneer nodig kunnen er noodzakelijke acties worden ingezet.

"Voorlopig rijdt de HugoHopper niet, zijn loketten slechts op afspraak toegankelijk en zijn de mogelijkheden om buitenshuis een kopje koffie te drinken beperkt. Verpleeg- en verzorgingshuizen houden inmiddels hun deuren gesloten voor bezoekers", leidt coördinator Peter van der Horst, tevens bestuursvoorzitter van Senioren Dijk & Waard.

"Wij komen juist nu graag voor u in actie. Helaas kan dat niet met een persoonlijk bezoek of fysiek contact vanwege veiligheidsvoorschriften. Wat wel kan is aandacht, advies en raad per telefoon en een Facetime/Skype gesprek met beeld. We vragen en accepteren geen vergoeding voor onze hulp."

Wie graag aandacht zou willen hebben of een oudere weet die hier behoefte aan heeft, kan contact nemen met Peter van der Horst via 06-28650054 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1936x
https://ee.itk.ac.id/data/