Langedijk Centraal


De spelersgroep van AZ levert in verband met de huidige coronacrisis tijdelijk salaris in. De technische staf en de directie sluiten zich unaniem aan bij deze maatregel. De basis voor deze salarisverlaging is het collectieve advies van de Federatie Betaald Voetbal Organisaties (FBO), de CBV (Coaches Betaald Voetbal) en de spelersvakbonden ProProf en VVCS. Deze maatregel geldt zolang er zonder publiek gespeeld wordt.

“De gesprekken die we hierover met de spelersraad en staf gevoerd hebben, zijn goed verlopen”, reageert AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn op az.nl. “Iedereen snapt de noodzaak en urgentie van dit tijdelijke salarisoffer. Deze maatregelen moeten er, samen met de overweldigende steun van onze seizoenkaarthouders, voor zorgen dat we met elkaar goed uit deze complexe situatie komen. We merken dat er grote loyaliteit is richting onze club. Daar zijn we iedereen heel erg dankbaar voor."

“In goede tijden hebben we laten zien dat we voor elkaar klaar staan. Ook in mindere tijden voelen wij ons als spelersgroep verantwoordelijk om de club te helpen”, zegt aanvoerder Teun Koopmeiners. “Het zijn onzekere tijden voor iedereen, van supporters tot sponsors en de mensen die werken bij AZ. Het is mooi om te zien dat alle spelers bereid zijn om de club financieel te ondersteunen."

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl