Langedijk Centraal


Het Lokaal Sportakkoord 2020-2022 van gemeente Langedijk is gereed. Organisaties worden uitgenodigd om het akkoord samen met de gemeente te ondertekenen. Dit gebeurt maandag 22 juni om 20:00 uur buiten bij Zwembad De Bever in Sint Pancras. Sportwethouder Jasper Nieuwenhuizen zal namens de gemeente aanwezig zijn.

Live meekijken kan via de Facebookpagina van Langedijk Sport & Events. Wie een vraag heeft voor de sportwethouder, sportformateur,  adviseur, sportmakelaar of de buurtsportcoach, krijgt die avond de kans om online antwoord te krijgen tijdens het 'vragenminuutje'.

In januari heeft de gemeente samen met (sport-) verenigingen, zorg- en welzijnsorganisaties en de inwoners nagedacht over de inhoud van het lokaal sportakkoord. Nu vraagt de gemeente aan organisaties om samen met de gemeente de volgende stap te zetten door het te ondertekenen.

Door het ondertekenen van het akkoord spreken deelnemende organisaties de intentie uit om zich tot en met 2022 in te spannen, ieder voor zich en gezamenlijk, ervoor te zorgen dat alle inwoners van jong tot oud kunnen sporten en bewegen. Dit om hen te helpen fit, vitaal en gezond te worden of te blijven. De bedoeling is dat de ondertekenaars de in januari vastgestelde speerpunten daarna verder uitwerken in werkgroepen.

Aanmelden van hooguit één vertegenwoordiger per organisatie kan uiterlijk 16 juni via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Overigens zijn organisaties ook van harte welkom als zij niet bij een werkgroep willen aansluiten of het sportakkoord niet tekenen.

 

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl