Langedijk Centraal


Degenen die er al overheen gereden zijn weten het al: het LARGAS-verkeersplein en de rotonde van de Provincialeweg (N504) in Noord-Scharwoude zijn klaar. Binnen zes weken is, ook in de nachten en weekenden, volop gewerkt om het project binnen de strakke planning te voltooien. En dat lukte, ondanks de extra obstakels die het coronavirus op het pad wierp.

Op YouTube heeft de provincie een kort 'making of...' filmpje geplaatst waarin een tevreden Wim Erkelens, projectmanager van de provincie, toelichting geeft. "Heel bijzonder om hier nu rond te lopen. Acht weken geleden was hier nog niks te zien. Samen met aannemingsbedrijf Van Gelder hebben we er alles aan gedaan om het werk zo snel mogelijk uit te voeren. En natuurlijk ook zo veilig mogelijk. Dat betekent extra werk: 1,5 meter afstand houden voor alle wegwerkers, handen wassen. Volgens mij heeft dat goed uitgewerkt."

"Naast het snelle werk buiten is er ook gekeken om de omgeving en weggebruikers zo min mogelijk te hinderen", vervolgt de projectmanager. "Daardoor is er heel veel gewerkt, met man en macht, in de avonduren en in de nachtelijke uren, om de overlast zo beperkt mogelijk te houden. Dit alles hadden we niet voor elkaar gekregen zonder de steun en medewerking van de bewoners. Alle dank daar natuurlijk voor. En natuurlijk ook grote dank voor Van Gelder, dat ze dit op deze werkwijze en in zo'n korte tijd hebben uitgevoerd."

Bij Autobedrijf Tesselaar, gelegen bij de rotonde, zaten ze bijna letterlijk met hun neus bovenop de werkzaamheden: "Werkelijk prachtig resultaat! Onder de indruk!", is in beeld te lezen.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl