Woensdagavond is een man zwaargewond geraakt bij een een steekpartij op de Zeeweg in Bergen aan Zee. Hij werd in zijn borst gestoken waardoor de verwonding zo ernstig was dat een trauma-arts werd ingevlogen om de aanwezige ambulancebemanning te assisteren. Het slachtoffer is met spoed en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Dat ging één van de omstanders echter niet snel genoeg, hij vertoonde agressief gedrag omdat hij vond dat de ambulance moest vertrekken. Het slachtoffer werd op dat moment echter gestabiliseerd. "Ze kunnen onderweg toch ook wel wat doen", schreeuwde hij, waarop een agent de rest van de groep vroeg om hem in toom te houden. Toen iemand iets tegen de onruststoker zei, haalde die vol uit en ging er vandoor en lag er een tweede slachtoffer op straat.

Ook dit slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een zoekslag in de omgeving gemaakt maar de gevluchtte agressieveling niet kunnen vinden. Waarom het eerste slachtoffer werd gestoken is onbekend.
Bekeken: 2162x