Langedijk Centraal


Dankzij de versoepeling van de coronaregels kon burgemeester Leontien Kompier op bezoek bij Horizon Zorgcentrum in Broek op Langedijk. Ze kreeg een rondleiding en sprak met medewerkers en bewoners. Ze hebben allen een zware tijd achter de rug, maar nu kan er weer meer.

"Ze slaan zich er goed doorheen", vertelde activiteitencoördinator Rommy Visser. “U ziet het, ze genieten van een spelletje met elkaar en laten ons steeds weten dat zij nog steeds heel tevreden zijn over de zorg hier.” Een dame op de groep Dorpsakker vulde haar aan: "Het is wel een beetje vreemd als een heleboel dingen niet meer kunnen. Maar ze zorgen hier goed voor ons. Het is hier fijn. Ik ben wel blij dat ik in deze tijd hier ben. Dan ben ik niet alleen."

Kompier sloot het bezoek af met een gesprek met zorgmanager Annelies Koedijk en directrice Ingeborg Korthals. Tijdens de coronacrisis hadden de drie samen veel contact. Met respect voor de regels werd door Horizon steeds gezocht naar wat nog wel kon. De burgemeester dacht daarin mee. “Het moet nooit meer worden zoals het toen is geweest", zijn zij het met elkaar eens.

Ten slotte beloofde de burgemeester ook de komende tijd nog nauw contact te houden. “Fijn dat ik hier nu heb kunnen zijn. Respect voor jullie en alle zorgmedewerkers!”

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl