Langedijk Centraal


Gemeente Langedijk onderzoekt of het horecabeleid uit 2012 moet worden aangepast. Begin dit jaar zijn groepsgesprekken gehouden met horeca, verenigingen en bewoners, maar daarna kwam de boel stil te liggen door de coronacrisis. Wel zijn benoemde kansen en knelpunten  samengevat in een ‘tussenbalans’. Langedijkers worden nu uitgenodigd om hierop te reageren via horecalangedijk.dtnp.nl.

De knelpunten en dilemma’s voor de Langedijker horeca zijn samengevat in zes onderwerpen, waaronder de hoeveelheid en locaties van horeca, diversiteit, openingstijden en terrassen. Bij elk onderwerp staat een korte toelichting en onderaan kunnen reacties worden geplaatst. Hierbij zal uitsluitend de opgegeven naam worden genoemd. Gegevens worden niet hergebruikt.

"Kom met uw suggesties en ideeën, we staan open voor experimenten", zegt burgemeester Leontien Kompier in een welkomstvideo.

Dirk Jan Droogh van consultant DTNP vult aan: "Wat ik heb gemerkt in de vorige bijeenkomst is dat u als verschillende groepen eigenlijk best veel begrip heeft voor elkaars problemen en zich goed kan inleven ook, en dat u ook goed in staat bent met elkaar mee te denken. Dat ga ik u opnieuw vragen. De vraag is of u misschien suggesties of oplossingen heeft om tot verbeteringen te komen

Horecalangedijk.dtnp.nl blijft open tot 17 augustus.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl