Een snackbar aan de Betje Wolfftuin in Heerhugowaard is zaterdagavond overvallen. De overvaller kwam rond 20:50 uur de zaak binnen en was gewapend, al is op dit moment nog niet duidelijk of hij dat wapen ook heeft gebruikt. Er zijn geen gewonden gevallen, laat een politiewoordvoerder weten.

Na de overval is de verdachte te voet gevlucht, zo meldde de politie in een bericht op Twitter, al is niet bekend in welke richting. Ook een signalement ontbreekt vooralsnog. De politie zocht onder meer vanuit een helikopter naar de voortvluchtige verdachte. Wie rond het cafetaria iets verdachts heeft gezien, wordt gevraagd dat te delen met de politie.

[UPDATE] De verdachte voldeed volgens de politie aan het volgende signalement: Man, leeftijd tussen de 18 en 20; lengte 1.75 a 1.80 meter, normaal postuur. Hij was gekleed in een groen met beige camouflagejas en had een bivakmuts op. (Foto's: Inter Visual Studio / Pascal Fielmich)
Pin It
Bekeken: 2565x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/