Langedijk Centraal


Dinsdag 30 maart wordt een online bijeenkomst over het Programma Stationsgebied Dijk en Waard gehouden. Daarin worden de plannen uitgelegd en hoe deze juridisch en planologisch worden uitgewerkt. Ook de uitgangspunten voor het uiteindelijke bestemmingsplan en de milieurapportage zullen aan bod komen.

Het concept-programma, de Nota van Uitgangspunten 'Bestemmingsplan verbrede reikwijdte' (NvU) en de concept-notitie Reikwijdte en Detailniveau Milieueffectrapportage (NRD) zijn nog ruim een maand in te zien op het gemeentehuis en op heerhugowaard.nl onder 'Bestemmingsplan'.

De online bijeenkomst duurt van 20:00 tot 21:00 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van ‘Inloopbijeenkomst Stationsgebied’. Wie niet aanwezig kan zijn, kan vragen mailen naar of een persoonlijk gesprek aanvragen bij mevrouw S. Jansma (planjurist), via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl