Langedijk Centraal


Economiewethouders Monique Stam en Jasper Nieuwenhuizen willen ondernemers in Heerhugowaard en Langedijk namens de colleges een hart onder de riem steken in een verlate nieuwjaarsboodschap per video.

"Corona heeft de wereld op zijn kop gezet. En ondanks de onzekerheden die dat met zich meebrengt, blikken we toch vooruit", zegt Nieuwenhuizen. Stam vult aan. "Dat past volgens mij ook bij u als ondernemers. Hoe zwaar economische beproevingen ook zijn, we zien dat alle ondernemers op zoek zijn naar oplossingen en nieuwe kansen. U toont zich weerbaar, flexibel en zoekt de verbinding. Met elkaar, en met ons als gemeente. Mede dankzij u zijn de visie werklocaties en retailvisie tot stand gekomen."

"En zo werken wij en ook het bedrijfsleven toe naar een gezamenlijk Dijk en Waard", neemt haar Langedijker collega weer over. "En daar zijn we trots op en daar gaan we mee aan de slag, zodat we daar ook in 2021 en verder de vruchten van kunnen plukken. En laten we dit jaar dan ook kijken met elkaar hoe we de prioriteiten kunnen oppakken in de uitvoeringsagenda. En zodat we ook direct actief aan de slag gaan daarmee. Zodat het niet een dode letter wordt, maar dat we er ook echt iets mee doen. We doen het samen!"

"Namens de colleges van Langedijk en Heerhugowaard wensen wij u een jaar van verbinding", sluit Nieuwenhuizen af. Stam neemt weer over: "Een jaar waarin we, ondanks de onzekerheden, vooruit kijken en elkaar in het oog blijven houden. En bent u als ondernemer nog niet aangesloten bij het verenigd bedrijfsleven? Doe dat dan. Zoek de verbinding met elkaar en met ons als gemeente. Samen komen we door deze tijd. En wij wensen u, ondanks deze bijzondere coronatijd, een gezond, gelukkig en perspectiefvol 2021."

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl