Langedijk Centraal


Actuele data over Langedijk en Heerhugowaard zijn nu eenvoudig te bekijken via het online dashboard langedijkenheerhugowaard.incijfers.nl. Gemeente Langedijk bood deze online voorziening al, maar Heerhugowaard nog niet. Met het nieuwe dashboard gaat een wens van de Waardse gemeenteraad in vervulling.

Of het nu gaat om de leeftijdsopbouw in Langedijk, het aantal geboorten per wijk in Heerhugowaard, het aantal gemelde misdrijven per maand per woonkern, het aantal geregistreerde elektrische voertuigen of het aantal Buitenschoolse Opvang-kindplaatsen per gemeente, het is allemaal op het dashboard te vinden. De site biedt cijfers over onder meer wonen, openbare orde & veiligheid, onderwijs, economie, werk & inkomen, zorg & gezondheid, financiën, duurzaamheid en ook corona. Veel gegevens zijn apart beschikbaar voor de 22 wijken en 46 buurten.

De cijfers komen van meerdere bronnen en zullen met regelmaat worden geactualiseerd. Het dashboard is indirect bereiken via gemeentelangedijk.nl en heerhugowaard.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl