Het Jan Arentsz college in Alkmaar doet vrijdag 23 april mee aan de vijfdaagse 'Study in Korea Education Fair'. Iedereen die nieuwsgierig is naar studeren aan een Zuid-Koreaanse universiteit is tussen 15:00 en 18:00 uur welkom om zich te laten informeren over de mogelijkheden. Er zijn studiebeurzen te bemachtigen. Vanwege corona is het nodig om een tijdslot van een kwartier of eventueel een half uur te reserveren.

In het kader van 60 jaar diplomatieke banden tussen Nederland en Zuid-Korea is een project opgezet om Nederlandse jongeren een studie te laten volgen aan een universiteit in Zuid-Korea. Onder leiding van de Koreaanse ambassade en het National Institute for International Education startte vandaag, dinsdag, een vijfdaagse fair. Het festival is grotendeels online en biedt allerlei informatie  over studeren in Korea, beurzen, de 22 deelnemende universiteiten, online ondersteuning, aanmelding en meer. Op de laatste twee dagen houden de universiteiten webinars en zijn er op vier locaties in Nederland fysieke fairs, waaronder het Jan Arentsz in Alkmaar.

De Study in Korea Education Fair is te vinden op studyinkorea.go.kr. Kijk ook op facebook.com/Studyinkoreagokr. Meer info en aanmelden voor de fysieke fair bij het Jan Arentsz op facebook.com/CsgJanArentsz.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl