Er zijn door inwoners van Langedijker al achttien initiatieven aangemeld om de gemeente levendiger, groener of mooier te maken. Daaronder zitten ideeën voor meer sport, het plaatsen van bankjes, een nieuw fietspad en een nieuw wandelpad. vernieuwing van speeltoestellen. Aanmelden van nieuwe initiatieven kan nog tot 30 april. Er wordt ook al druk gestemd op de inzendingen.

Iedereen in Langedijk mag initiatieven aanleveren via samenwerkenlangedijk.nl, die bijdragen aan de gemeenschap. Daarbij moet wel een plan van aanpak worden vermeld, wie aan de uitvoering meedoet en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Het totale budget van de campagne is 75.000 euro.

Stemmen kan tot en met 16 mei. De ideeën met 50 'likes' of meer worden  beoordeeld op haalbaarheid en vanaf 18 juni kan er gestemd worden op deze 'finalisten'. Op 1 juli worden de winnaars bekendgemaakt en de budgetten toegekend.

Voor vragen, een beetje hulp en schriftelijk indienen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel met 0226-334433.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl