De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) stemde op 12 februari vrijwel unaniem voor kwijtschelding voor slachtoffers van de kindertoeslagaffaire. De raadsleden van Langedijk heeft volgens GroenLinks nog geen informatie van het college ontvangen over de uitvoering van dit bestuursvoorstel en de fractie wil graag weten hoe het nu zit.

Het voorstel van de VNG was niet alleen kwijtschelding voor ouders die onterecht kindertoeslag moe(s)ten terugbetalen, maar ook om met de rijksoverheid afspraken te maken over uitvoering van die kwijtschelding, en over financiële compensatie aan gemeenten.

Daarnaast wil de GL-fractie weten hoeveel ouders in Langedijk de dupe zijn geworden van de toeslagaffaire, aan hoeveel van hen inmiddels kwijtschelding is gegund en of de invordering dan ook al is stopgezet. Ook wil GL weten hoe de controle op al dan niet onterechte terugvordering van de kindertoeslag is gedaan en zo ja, wat voor (verdere) inzichten dit heeft opgeleverd.
Pin It
Bekeken: 1415x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/