De initiatievencampagne om Langedijk mooier, sportiever, gezelliger of groener te maken is afgerond.  Na een stemronde, een toetsing en nog een stemronde zijn vijf van de 32 inzendingen als winnaar uit de bus gerold. Over deze plannen wordt 75.000 euro aan budget verdeeld om ze te realiseren.

In totaal hebben 3.419 inwoners van minimaal 12 jaar oud gestemd om de 75.000 te verdelen. De meeste stemmen gingen naar het initiatief voor wandelbankjes in alle kernen en wijken in Langedijk. Hier wordt 18.240 euro in gestoken. Het grootste bedrag van 35.000 euro gaat naar vergroening van schoolpleinen. Verder gaat er 11.500 euro naar herinrichting van het Beverplein in Sint Pancras, 5.000 euro naar vergroening van Sint Pancras en om de tuindershistorie te doen herleven, en 4.040 euro naar een uitgebreide hondenspeeltuin, mogelijk bij het Diepsmeerpark.

Meer over de campagne en de winnende initiatieven op samenwerkenlangedijk.nl. (stockfoto: Jimmy Chan / Pexels)
Pin It
Bekeken: 1654x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/