Stichting Toeristische Promotie Langedijk organiseert dit zomerseizoen meerdere fietstochten door de regio onder begeleiding van gids Peter de Nijs. De tochten worden gehouden op vrijdag 23 juli, 13 augustus en 3 september. De route komt langs de locatieborden en de gedichtenborden in de gemeente, en deelnemers krijgen ook het verhaal te horen achter een aantal beeldbepalende monumenten in de gemeente.

De gids vertelt leuke verhalen over de plekken waar langs gefietst wordt en laat de mooiste plekjes zien. Tijdens de tocht wordt ruim 20 kilometer fietsend afgelegd. Gestart wordt vanaf Museum Broekerveiling. Om 13:30 uur is telkens het vertrek en de terugkomst is rond 17:00 uur. Meer informatie is te vinden op toerismelangedijk.nl. Info en aanmelden bij Peter de Nijs, 06-13127283 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1614x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/