Van zaterdag 02:30 uur tot en met maandag 02:15 uur vinden werkzaamheden plaats aan het spoor tussen Alkmaar en Hoorn, en Alkmaar en Schagen. Dat meldt de NS. Gedurende die tijd rijden er geen treinen op de beide trajecten. De reisorganisatie zet vervangend busvervoer in. De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten.

Gemeente Alkmaar verspreidde via sociale media een bericht waarin staat dat de werkzaamheden al op vrijdag beginnen. Dit klopt op zich wel, maar die berichtgeving is gebaseerd op de meldingen van ProRail. Dat betekend niet altijd dat dan ook het treinverkeer daar hinder van ondervindt. De NS geeft aan dat de overlast voor het treinverkeer pas in de nacht van vrijdag op zaterdag optreedt.
Pin It
Bekeken: 2905x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/