De stempassen voor de raadsverkiezingen voor de fusiegemeente Dijk en Waard zijn verzonden en zouden uiterlijk dinsdag bezorgd moeten zijn. Stemgerechtigden die nog geen stempas hebben, worden aangeraden om een (vervangende) stempas aan te vragen. Dat kan via gemeentelangedijk.nl of heerhugowaard.nl.

De gemeenteraadsverkiezingen voor Dijk en Waard zijn op 22, 23 en 24 november. Woensdag de 24e is de standaard verkiezingsdag, maar er kan al twee dagen van tevoren vervroegd gestemd worden. Net als eerder dit jaar voor de Tweede Kamerverkiezingen, zijn er naast traditionele stemlocaties weer meerdere stemstraten waar inwoners te voet, met de fiets, brommer, motor of met de auto doorheen kunnen.
Pin It
Bekeken: 1974x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/