Crossfit 1814 beleeft zijn 1-jarig bestaan en viert dat zaterdag 18 april met een Open Dag. Tussen 10:00 en 17:00 uur is iedereen welkom om te kijken wat Crossfit zo mateloos populair maakt. Bezoekers kunnen gratis meedoen of kijken naar de zogenaamde WOD’s (workout of the day).

Rond 15:00 uur vindt ‘de Battle’ plaats tussen diegene met de beste prestaties van de dag. Tussendoor zullen er demonstraties zijn van Gewichtheffen en Gymnastics; belangrijke onderdelen van Crossfit.

Crossfit wint sinds enkele jaren enorm aan populariteit en in aantal beoefenaars. Het is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één training combineert.

Trainen in kleine groepjes onder persoonlijke begeleiding met ieder een eigen niveau en doel. Crossfit is voor iedereen; de bewegingen en technieken zijn gelijk, de weerstand en intensiteit van training wordt individueel aangepast.

Crossfit 1814 is gevestigd aan de Prof. Van de Waalsstraat 3b (industrieterrein Oudorp).

Pin It
Bekeken: 4121x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/