KNVB-coach Maarten Stekelenburg heeft de definitieve selectie bekendgemaakt voor het EK Onder 17 volgende week in Bulgarije. Een van de 18 leden is middenvelder Teun Bijleveld van AZ. Een vijftal AZ-spelers staat standby: verdediger Jurich Carolina, middenvelders Mees Hoedemakers en Teun Koopmeiners, en aanvallers Ferdy Druijf en Robin Schouten.

Zondag 3 mei traint Oranje onder 17 voor het laatst in Nederland in aanloop naar het EK Onder 17. In de groepsfase neemt het team het op tegen Ierland, Engeland en Italië. De wedstrijden in de poulefase worden gespeeld van 6 tot en met 13 mei.

Aan het EK in Bulgarije doen zestien landen mee. De vier speelsteden zijn Bourgas, Sozopol, Stara Zagora en Sliven. De nummers één en twee van elke poule gaan door naar de kwartfinales op 15 en 16 mei. Op 19 mei worden de halve finales gespeeld en twee play-off wedstrijden waarbij twee WK tickets te verdienen zijn. Op 22 mei wordt de finale gespeeld in Bourgas.

De beste zes landen van dit EK kwalificeren zich automatisch voor het WK onder 17 in Chili dat van 17 oktober tot en met 8 november wordt gehouden.

Pin It
Bekeken: 4010x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/